Selecteer een pagina

astrid van hest

waardevol werken voor iedereen in de organisatie

dat gun ik iedereen

wie ben ik

Kijken naar de wereld om je heen, meebewegen met ontwikkelingen en zoeken naar creatieve oplossingen.

wat kan ik

Voor mij is waardevol werk als ik kan bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

wat wil ik

Een bedrage leveren aan waardevol werk voor iedereen, de organisatie, leidinggevenden en medewerkers.

‘Waardevol werk bestaat uit drie pijlers:

werkkracht, werkgeluk en werkklimaat.

Daarnaast zijn persoonlijk leiderschap en verbindend leiderschap belangrijke elementen om goed, gezond en gemotiveerd te kunnen (blijven) werken’. Model Waardevol werk van Factor Vijf (2024)

wie ben ik

Mijn naam is Astrid van Hest, afkomstig uit een ondernemersgezin, heb ik al heel vroeg geleerd dat je zelf aan het roer staat van je werkzame leven, van je succes en ook je minder succesvolle momenten. Goed waarnemen, luisteren naar de wereld om je heen, meebewegen met alle ontwikkelingen en zoeken naar praktische oplossingen die van toegevoegde waarde zijn voor de organisatie. En met regelmaat het lef hebben om je hoofd boven het maaiveld uit te steken en vooral gewoon dóén. Handen uit de mouwen.

Deze kennis en ervaring vormen voor mij het fundament van mijn werkzaamheden. Als organisatiepsycholoog ga ik in gesprek met ondernemers, leidinggevenden en medewerkers over lekker werken nu en in de toekomst. Over waardenvol werk voor iedereen binnen de organisatie. Werk waar medewerkers met passie, expertise en plezier van toegevoegde zijn voor de organisatie nu en in de toekomst. Dan zijn medewerkers duurzaam inzetbaar en dragen zij optimaal bij aan de doelstelling en resultaten van de organisatie.

wat kan ik

Voor mij is waardevol werk als ik kan bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Concreet betekent dit dat ik werkzaam ben als expert Duurzame Inzetbaarheid in verschillende rollen. Als adviseur, programmamanager, trainer en coach Duurzame inzetbaarheid. Binnen verschillende sectoren zoals zorg, onderwijs, detailhandel, foodindustrie en houthandel.

Ik heb ervaring met de volgende werkzaamheden:

  • Ontwikkelen van visie Duurzame inzetbaarheid
  • Opzetten van programma Duurzame inzetbaarheid voor non-profit, profit en brancheorganisaties
  • Ontwikkelen van tools en interventies gericht op vergroten van duurzame inzetbaarheid
  • Ontwikkelen en uitvoeren van programma Regisseur van je werk, gericht op versterken van eigen regie van medewerkers
  • Trainen van leidinggevenden in duurzaam inzetbaarheids- en ontwikkelgesprekken
  • Coachen van leidinggevenden en medewerkers in waardevol werken

wat wil ik

Een bedrage leveren aan waardevol werk voor iedereen. Samen met de organisatie, leidinggevenden en medewerkers optrekken om maatwerk te leveren.

Ik werk daarin ook graag samen met een pool van deskundigen uit diverse vakgebieden die mij scherp houden en met wie ik graag en soepel samenwerk. Flexibiliteit, vakkundigheid en toewijding staan hoog in mijn vaandel. Dat geldt ook voor de vakmensen met wie ik werk. Zo maak ik deel uit van het Factorvijfgezelschap verbonden aan Factor Vijf, ontwikkelaar van het model Waardevol werken.

Nieuwsgierig geworden?

Bel of mail mij voor een goed gesprek onder het genot van een kop koffie of thee om te onderzoeken of en wat ik kan betekenen voor jou en je organisatie. 

  06 868 22 858

astrid van hest

Contact Info

Astrid van Hest

06 868 22 858

astrid@astridvanhest.nl