Selecteer een pagina

Toolkit Persoonlijk ondernemerschap

Hoe ontwikkel je persoonlijk ondernemerschap?

Hoe zorgt u ervoor dat u met passie, bevlogenheid, kennis en kunde ieder dag energiek en tevreden goede resultaten behaalt? In een inspirerende werkomgeving, vanuit een goede balans tussen werk en privéleven.

Met deze toolkit Persoonlijk ondernemerschap gaat u in gesprek met uw collega’s, uw leidinggevenden of met het team over het ontwikkelen van persoonlijk ondernemerschap. En over de concrete vormgeving daarvan binnen uw eigen functie, team en organisatie.

De toolkit Persoonlijk ondernemerschap is een ‘serious game’: met minimaal twee deelnemers hebt u een goed gesprek over het thema persoonlijk ondernemerschap.

De toolkit is toepasbaar binnen diverse thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, zelforganiserende teams, ondernemende medewerkers en zelfstandig ondernemerschap.

Kom ook op de open training; Hoe gebruik ik de Toolkit Persoonlijk Ondernemerschap?

Methodiek Persoonlijk Ondernemerschap

De methodiek Persoonlijk Ondernemerschap is een methodiek gericht op het ontwikkelen  van persoonlijk ondernemerschap. Deze methodiek is toepasbaar in diverse werkvormen zoals coaching, workshops en trainingen.

De methodiek Persoonlijk ondernemerschap is ontwikkeld door Astrid van Hest.

Vul uw naam en e-mail in en ontvang gratis het basismodel Persoonlijk Ondernemerschap en de kaarten 1ste ronde.

De toolkit Persoonlijk Ondernemerschap bestaat uit totaal 49 kaarten. Bekijk hier de eerste set kaarten. Klik erop om de kaart te vergroten. Nieuwsgierig naar de overige kaarten en de toepassingen van de toolkit? Neem dan contact met mij op. 

De toolkit Persoonlijk ondernemerschap is gebaseerd op de volgende principes:

  • Bespreek samen één thema in twee uur tijd.
  • Deelnemers faciliteren zelf het gesprek van het begin tot het eind.
  • Minimaal twee deelnemers per game. De game is oneindig op te schalen met meer deelnemers.
  • Doorloop samen de vragenstructuur en notuleer direct op het basismodel Persoonlijk ondernemerschap.

Als organisatie kunt u er ook voor kiezen om uw eigen uitstraling te geven aan de toolkit Persoonlijk ondernemerschap door de basismodellen te voorzien van uw eigen logo.

Wilt u informatie over het bestellen van de toolkit Persoonlijk ondernemerschap met uw logo? Neem dan contact op met: astrid@astridvanhest.nl

In 2009 ontwikkelde Astrid van Hest de toolkit De wereld van de ondernemer. Deze is doorvertaald naar diverse thema’s zoals ondernemerschap in het onderwijs en vitaliteit.  De toolkit Persoonlijk ondernemerschap is de nieuwste versie in deze reeks.

Vul uw naam en e-mail in en download hier gratis het overzicht kaarten Persoonlijk Ondernemerschap